Ortodòncia

EL SOMRIURE ES UNA CORBA QUE REDREÇA TOT

La ortodòncia es una de les especialitats dels dentistes més famoses. Tot el món sap, en gran part, que es i per a que serveix. Però encara així t’ho especifiquem més.

Ortodòncia

EL SOMRIURE ES UNA CORBA QUE REDREÇA TOT

La ortodòncia es una de les especialitats dels dentistes més famoses. Tot el món sap, en gran part, que es i per a que serveix. Però encara així t’ho especifiquem més.

Que es la ortodòncia?

La ortodòncia es la especialitat de la odontologia que tracta de corregir les males posicions de les dents i del ossos maxil·lars. Per realitzar un correcte tractament es important seguir una sèrie de passos per trobar el diagnòstic exacte.

En Corident realitzem un estudi detallat de la situació de les dents i dels ossos de cada pacient. Això inclou:

  • Realització de una historia clínica.
  • Exploració clínica.
  • Fotografies d’abans, durant i després.
  • Radiografies d’abans, durant i després.
  • Estudis cefalomètrics.
  • Estudis de models.

Una vegada realitzat el diagnòstic complet, oferim als nostres pacients les diferents tècniques de ortodòncia que podem utilitzar. Això dependrà dels objectius que tingui cada pacient i les seves necessitats principals. 

COSES A TENIR EN COMPTE

DE LA ORTODONCIA

Tanmateix, hi ha tres aspectes fonamentals que tant els nostres professionals com el pacient deuen tenir en compte alhora de fer-se el tractament d’ortodòncia: si ho vol més o menys estètic, si els vol fixes i quants diners esta disposat a pagar. 

Però, quins tipus d’ortodòncia existeixen? Podem parlar de dos tipus: els bràquets i la ortodòncia invisible. Els primers son els que la majoria de persones coneixen. Es caracteritzen per ser més tradicionals i albergar varies possibilitats. Per exemple, els clàssics metàl·lics, els transparentes, els Damon que no tenen lligadures entre les peces i la dent i la ortodòncia lingual (en la part interna de la dent)

Per altre costat, també estan les ortodòncies invisibles que son conegudes per anomenar-se “fèrules” o “fundes”. Aquestes son un motlle de la nostra dentadura de forma transparent, es posar i treure i alinea les dents de forma similar als clàssics bràquets. Ideal per als mes preocupats per el seu aspecte!